KiállítóknakA Gourmet&Sörfeszt Zamárdi belépődíjmentes fesztiválként jött létre a Balaton szívében Zamárdiban. 2019. augusztus 01 - 04 közt a Balaton legnagyobb szabadstrandján érdekes programokkal megfűszerezve várjuk minőségi gasztronómiával és ezen belül fergeteges sör választékkal az érdeklődőket.

Hisszük, hogy gasztronómia része a sör is, bár ez, aki kicsit ismeri az elmúlt évszázadok hazai sör történelmét, az nem csak hiszi, hanem tudja is. Ezt az irányelvet erősítve szeretnénk teret adni a hazai nagy sör gyártók prémium termékei mellett a magyar kisüzemű sörfőzdék kínálatának is, sőt a fesztiválon nem csak a magyar sörfőzdék, de a környező országot kisüzemű, kézműves söreit is ínycsiklandóan fognak habozni a látogatók korsóiban.  Az ételeknél is figyelünk arra, hogy a hazai gasztronómia minőségi képviselői jelenjenek meg az éttermi és a street food, food truck vonalon is. Megjegyezve, azt, hogy hekk is elkészíthető kulináris módon, még ha nem is tipikusan Balatoni halként.

Gourmet&Sörfeszt Zamárdi - 2019. augusztus 01 - 04 közt a Balaton legnagyobb szabadstrandján várunk érdekes programokkal, minőségi gasztronómiával és nagy választékban sörrel! Ízleld meg a nyarat!

Oldalainkat a tesztüzem mód után folyamatos friss információkkal fogjuk feltölteni így kérjük, figyeljétek azokat és találkozzunk Zamárdiban! Kiállítóként vennél részt a rendezvényen? Jelentkezz munkatársunknál a gourmetsorfeszt@gmail.com e-mail címen!

 

Írj nekünk! gourmetsorfeszt@gmail.com

PROGRAMOKRÓL ÉS KIÁLLÍTÓKRÓL FOLYAMATOS ÉS RÉSZLETES INFORMÁCIÓT A RENDEZVÉNY FACEBOOK OLDALÁN ITT TALÁLNAK!