Sörfeszt2019. augusztus 02. a sör világnapja! A nemzetközi sörnap a sör ünnepe, melyet 2008 óta minden év augusztus első péntekén tartanak. A nemzetközi ünnep gondolata egy kis amerikai sörözőből, Santa Cruzból indult világhódító útjára. Ezen a napon a sör előtt tisztelegve több, mint száz országban szerveznek rendezvényeket. Ünnepeld velünk e napot! Gourmet&Sörfeszt Zamárdi - 2019. augusztus 01 - 04.  PROGRAMOKRÓL ÉS KIÁLLÍTÓKRÓL FOLYAMATOS ÉS RÉSZLETES INFORMÁCIÓT A RENDEZVÉNY FACEBOOK OLDALÁN ITT TALÁLNAK!

A fesztivál készpénzmentes, fizetés a helyszínen feltölthető – és visszaválható - fesztivál kártyákkal vagy saját bankkártyával

A Gourmet&Sörfeszt sörkínálatát ITT találja meg!

 

 

A Gourmet&Sörfeszt Zamárdi belépődíjmentes fesztiválként jött létre a Balaton szívében Zamárdiban. 2019. augusztus 01 - 04 közt a Balaton legnagyobb szabadstrandján érdekes programokkal megfűszerezve várjuk minőségi gasztronómiával és ezen belül fergeteges sör választékkal az érdeklődőket.

Hisszük, hogy gasztronómia része a sör is, bár ez, aki kicsit ismeri az elmúlt évszázadok hazai sör történelmét, az nem csak hiszi, hanem tudja is. Ezt az irányelvet erősítve szeretnénk teret adni a hazai nagy sör gyártók prémium termékei mellett a magyar kisüzemű sörfőzdék kínálatának is, sőt a fesztiválon nem csak a magyar sörfőzdék, de a környező országot kisüzemű, kézműves söreit is ínycsiklandóan fognak habozni a látogatók korsóiban.  Az ételeknél is figyelünk arra, hogy a hazai gasztronómia minőségi képviselői jelenjenek meg az éttermi és a street food, food truck vonalon is. Megjegyezve, azt, hogy hekk is elkészíthető kulináris módon, még ha nem is tipikusan Balatoni halként.

Gourmet&Sörfeszt Zamárdi - 2019. augusztus 01 - 04 közt a Balaton legnagyobb szabadstrandján várunk érdekes programokkal, minőségi gasztronómiával és nagy választékban sörrel! Ízleld meg a nyarat!

 

PROGRAMOKRÓL ÉS KIÁLLÍTÓKRÓL FOLYAMATOS ÉS RÉSZLETES INFORMÁCIÓT A RENDEZVÉNY FACEBOOK OLDALÁN ITT TALÁLNAK!